5525, pozemok, Košice – okolie, Nižný Klatov

Cena: 19.960 EUR
Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj pozemok v Nižnom Klatove, časť Klatovianka.
Uvedená nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a odkomunikovaná s majiteľom.
Pozemok sa nachádza krásnom a tichom prostredí s bezproblémovým prístupom po asfaltovej ceste. V jednej tretine pozemku tečie potôčik a na dvoch tretinách sa dá postaviť rekreačný dom na rekreáciu alebo na trvalé bývanie. Podotýkam , že uvedená oblasť na ktorej sa nachádza pozemok nepatrí k inaudačným územiam.
Stav: pozemok svojou polohou je vhodný na postavenie rekreačného domu vo veľmi peknom a tichom prostredí.
IS: na pozemku sa nachádza elektrické vedenie, z ktorého sa bezproblémové dotiahne elektrina, voda – bezproblémové vykopanie studne.
Rozmer pozemku: cca 15×94,5m .
Plocha pozemku : 1060 m2 .
Využitie: výstavba rekreačného objektu na rekreáciu a oddych, alebo trvalé bývanie.

Cena tejto nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete na našej stránke Impulz Real, s.r.o.
Bližšie informácie a obhliadku tejto nehnuteľnosti, Vám radi sprostredkujeme na telefónnom čísle: Ing. Rudolf Dohányos 0948626777.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: 5525, pozemok, Košice – okolie, Nižný Klatov

Únor 25th, 2015 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.