5563, 3izb., dom, Košice – okolie, Gomboš

Cena: 114.000 EUR
Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj zaujímavú nehnuteľnosť v obci Gomboš 15km od Košíc. Túto nehnuteľnosť Vám predstavujeme po osobnej obhliadke a dohode s majiteľom. Na rovinatom pozemku o rozlohe cca 1400m2 je postavený dvojpodlažný dom po vydarenej kompletnej rekonštrukcii exteriéru aj interiéru s obytnou plochou cca 80m2. Na prízemí má dom zádverie, obývaciu izbu, kuchyňu, technickú miestnosť a kúpeľňu s WC. Na poschodí sú dve spálne. Stav: veľmi dobrý – kompletná rekonštrukcia. IS: voda – vlastná studňa, obecný vodovod pred pozemkom, elektrina (220 – 380V), odpad – ČOV, plyn – pred pozemkom, nízke náklady na prevádzku. Kúrenie: kachľová pec na drevo, ústredné – podlahové plus radiátory na poschodí. Iné súčasti: internet, satelit. Na pozemku na zastavanej ploche cca 90m2 sa nachádza aj jednopodlažná, zateplená novostavba rodinného domu z tehál v štádiu uzavretého holodomu. Novostavba je pripojená na inžinierske siete, má sedlovú strechu s krytinou z lakoplastu, má plastové okná s izolačným dvojsklom, plastové dvere, murovaný komín v interiéri a dokončenú krytú terasu o rozlohe cca 20m2. Po technicky a finančne nenáročnom dokončení novostavby je táto nehnuteľnosť vhodná aj na viacgeneračné bývanie. Súčasťou upravenej záhrady je aj automatická brána, sklad, dreváreň a krytý altánok. Nehnuteľnosť je na tichom mieste, bez neprispôsobivých občanov. Občianska vybavenosť: kompletná v obci Veľká Ida.

Cena tejto nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete na našej stránke Impulz Real, s.r.o.
Bližšie informácie a obhliadku tejto nehnuteľnosti, Vám radi sprostredkujeme na telefónnom čísle: Ing. Artúr Köteles 0940417707.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: 5563, 3izb., dom, Košice – okolie, Gomboš

Duben 20th, 2015 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.